Zamek w Węgierce

Zamek w Węgierce - Plan pozostałości zamku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=326&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(326);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='120' title='Zamek w Węgierce - 120' alt='Zamek w Węgierce - 120' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Węgierce - Zamek na rysunku z 2 połowy XIX wieku Zamek w Węgierce - Widok od strony dziedzińca na basztę w północno-zachodnim narozniku, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Węgierce - Okno w baszcie, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Węgierce - Widok od północy, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Węgierce - Widok od południa na zachowaną basztę, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Węgierce - Baszta od zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2001