blankKarlino - Česká verze

Zamek w Karlinie

(Karlino • Körlin)

Zamek w Karlinie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - Zamek na zdjęciu lotniczym, fot. ZeroJeden, IV 2023 Zamek w Karlinie - Zamek na zdjęciu lotniczym, fot. ZeroJeden, IV 2023 Zamek w Karlinie - Widok od północy, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - Wschodnia elewacja budynku zamkowego, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - Ściana południowa, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Karlinie - Analityczny przekrój i rzut zamku w Karlinie według Zigniewa Radackiego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=101&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(101);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='330' title='Zamek w Karlinie - 330' alt='Zamek w Karlinie - 330' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Karlinie - Plan schematyczny zamku według Zbigniewa Radackiego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=101&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(101);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='41' title='Zamek w Karlinie - 41' alt='Zamek w Karlinie - 41' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Karlinie - Miasto i zamek w 1 połowie XVII wieku, fragment sztychu Mathausa Meriana z dzieła Topographia Zamek w Karlinie - Panorama miasta i zamku z 1652 roku, miedzioryt Mathausa Meriana  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=101&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(101);return false;'>źródło</a>] Zamek w Karlinie - Panorama miasta z widokiem zamku. Rysunek na mapie Eilharda Lubinusa z 1618 roku Zamek w Karlinie - Zamek w Karlinie na rysunku z przełomu XIX i XX wieku