blankIłża - English versionIłża - Česká verze

Zamek w Iłży

Zamek w Iłży - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Iłży - fot. JAPCOK, IV 2002 Zamek w Iłży - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Iłży - Widok na ruiny zamku od strony bramy wjazdowej, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Iłży - Widok z wejścia do wieży na dziedziniec, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - Zamek w Iłży na zdjęciu z 1914 roku Zamek w Iłży - Wieża zamkowa na zdjęciu Oskara Sosnowskiego z 1909 roku Zamek w Iłży - Wieża zamkowa na zdjęciu z 1941 roku Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2002 Zamek w Iłży - Ruiny zamku na zdjęciu lotniczym z okresu międzywojennego Zamek w Iłży - Ruiny zamku w Iłży na zdjęciu lotniczym z okresu międzywojennego Zamek w Iłży - Wieża zamkowa w Iłży na zdjęciu Jarosława Wojciechowskiego z 1911 roku Zamek w Iłży - Iłża na zdjęciu Henryka Poddębskiego z 1932 roku Zamek w Iłży - Zamek w Iłży na zdjęciu Henryka Poddębskiego z lat 1918-39 Zamek w Iłży - Zamek w Iłży na zdjęciu z lat 20. XX wieku Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - Zamek na widokówce z okresu międzywojennego Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - Pozostałości podzamcza, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Iłży - fot. ZeroJeden, II 2016 Zamek w Iłży - Plan zamku według Jakuba Lewickiego 'Dzieje i architektura zamku w Iłży...' Zamek w Iłży - Plan zamku górnego w średniowieczu według 'Architektura gotycka' Zamek w Iłży - Ruiny zamku na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 8, 1882 Zamek w Iłży - Iłża w 1867 roku Zamek w Iłży - Ruiny zamku w Iłży, akwarela Teodora Chrząńskiego, 'Kazimierza Stronczyńskiego opisy i widoki zabytków w Królestwie Polskim (1844-1855)' Zamek w Iłży - Ruiny zamku w Iłży, akwarela Teodora Chrząńskiego, 'Kazimierza Stronczyńskiego opisy i widoki zabytków w Królestwie Polskim (1844-1855)' Zamek w Iłży - Zamek i miasto na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 rok Zamek w Iłży - Widok od zachodu, rycina z 1836 roku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=298&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(298);return false;'>źródło</a>] Zamek w Iłży - Drzeworyt według rysunku Fabiańskiego, Tygodnik Illustrowany 1862 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Iłży - Drzeworyt według rysunku Kozerskiego, Tygodnik Illustrowany 1867 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Iłży - Drzeworyt według rysunku Erika Dahlberga, Tygodnik Illustrowany 1875 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Iłży - Drzeworyt według rysunku M.Kasiewicza, Tygodnik Illustrowany 1879 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Iłży - Drzeworyt, Przyjaciel Ludu 1836 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Iłży - Ruiny zamku w Iłży na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku