Zamek w Lutomiersku

Zamek w Lutomiersku - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek w Lutomiersku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Lutomiersku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Lutomiersku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Lutomiersku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Lutomiersku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Lutomiersku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Lutomiersku - Zamek w Lutomiersku na zdjęciu z 1914 roku Zamek w Lutomiersku - Zamek w Lutomiersku na zdjęciu z 1915 roku Zamek w Lutomiersku - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek w Lutomiersku - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek w Lutomiersku - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek w Lutomiersku - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek w Lutomiersku - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek w Lutomiersku - Plan zamku według Tadeusza Poklewskiego, Emilii Grabarczyk i Marii Żemigały 'Zamek w Lutomiersku w Sieradzkiem' Zamek w Lutomiersku - Rzut klasztoru z zaznaczonym domem zamkowym według Tadeusza Poklewskiego i Emilii Garbarczyk (1-mur średniowieczny pewny, 2-mur średniowieczny domniemany)  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=117&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(117);return false;'>źródło</a>] Zamek w Lutomiersku - Rekonstrukcje rzutów i przekroju domu zamkowego według Tadeusza Poklewskiego i Emilii Garbarczyk (1-mur średniowieczny pewny, 2-mur średniowieczny domniemany, 3-mur średniowieczny rekonstruowany, 4-mur z około 1650 roku, 5-przecięcia w narożnikach)  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=117&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(117);return false;'>źródło</a>] Zamek w Lutomiersku - Elewacje domu zamkowego według Tadeusza Poklewskiego i Emilii Garbarczyk (A-elewacja południowa, B-elewacja wschodnia, 1-mur średniowieczny pewny, 2-mur średniowieczny domniemany)  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=117&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(117);return false;'>źródło</a>] Zamek w Lutomiersku - Rekonstrukcja bryły zamku według Tadeusza Poklewskiego i Emilii Garbarczyk  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=117&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(117);return false;'>źródło</a>]