blankFrydman - Česká verze

Dwór we Frydmanie

Dwór we Frydmanie - Dwór około 1910 roku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=60&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(60);return false;'>źródło</a>] Dwór we Frydmanie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Dwór we Frydmanie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Dwór we Frydmanie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Dwór we Frydmanie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Dwór we Frydmanie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Dwór we Frydmanie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Dwór we Frydmanie - fot. ZeroJeden, VII 2002 Dwór we Frydmanie - fot. ZeroJeden, VII 2002 Dwór we Frydmanie - fot. ZeroJeden, VII 2002 Dwór we Frydmanie - fot. ZeroJeden, VII 2002 Dwór we Frydmanie - Kasztel we Frydmanie w końcu XIX wieku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=4&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(4);return false;'>źródło</a>] Dwór we Frydmanie - fot. ZeroJeden, X 2004 Dwór we Frydmanie - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, X 2013 Dwór we Frydmanie - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, X 2013 Dwór we Frydmanie - Plan parteru dworu, Janusz Ostrowski, Jadwiga Tittenbrun, 1930 Dwór we Frydmanie - Plan piętra dworu, Janusz Ostrowski, Jadwiga Tittenbrun, 1930 Dwór we Frydmanie - Pomiar inwentaryzacyjny z 1930 roku. Plan sytuacyjny