blankChojnów - Česká verze

Zamek w Chojnowie

(Chojnów • Haynau)

Zamek w Chojnowie - fot. ZeroJeden, IX 2003 Zamek w Chojnowie - Zamek w Chojnowie na zdjęciu z lat 1930-34 Zamek w Chojnowie - fot. ZeroJeden, V 2006 Zamek w Chojnowie - Zrekonstruowane przyziemie wieży wschodniej, fot. ZeroJeden, V 2006 Zamek w Chojnowie - Budynek zamkowy od południa, fot. ZeroJeden, V 2006 Zamek w Chojnowie - Odkryte spod tynku mury, fot. ZeroJeden, V 2006 Zamek w Chojnowie - Kurt Bimler, Die Schlesischen Massiven Wehrbauten, 1943  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1079&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1079);return false;'>źródło</a>] Zamek w Chojnowie - Zamek w Chojnowie z zdjęciu z lat 20. XX wieku Zamek w Chojnowie - Kurt Bimler, Die Schlesischen Massiven Wehrbauten, 1943  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1079&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1079);return false;'>źródło</a>] Zamek w Chojnowie - Plan zamku według Jerzego Romanowa  <!--[<a href='135' title='Zamek w Chojnowie - 135' alt='Zamek w Chojnowie - 135' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Chojnowie - Kurt Bimler, Die Schlesischen Massiven Wehrbauten, 1943  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1079&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1079);return false;'>źródło</a>] Zamek w Chojnowie - Kurt Bimler, Die Schlesischen Massiven Wehrbauten, 1943  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1079&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1079);return false;'>źródło</a>] Zamek w Chojnowie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Chojnowie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Chojnowie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768