blankŻelazno - English versionŻelazno - Česká verze

Wieża w Żelaźnie

(Żelazno • Eisersdorf)

Wieża w Żelaźnie - Elewacja północna według pomiaru IHASiT PWr  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=435&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(435);return false;'>źródło</a>] Wieża w Żelaźnie - Plany kondygnacji według pomiaru IHASiT PWr  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=435&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(435);return false;'>źródło</a>] Wieża w Żelaźnie - fot. ZeroJeden, VIII 2002 Wieża w Żelaźnie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Wieża w Żelaźnie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Wieża w Żelaźnie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Wieża w Żelaźnie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Wieża w Żelaźnie - fot. ZeroJeden, VIII 2002 Wieża w Żelaźnie - fot. JAPCOK, VIII 2002 Wieża w Żelaźnie - Widok od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2002 Wieża w Żelaźnie - fot. ZeroJeden, V 2006 Wieża w Żelaźnie - fot. ZeroJeden, V 2006 Wieża w Żelaźnie - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2010 Wieża w Żelaźnie - Widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2010