Zamek Sobień w Załużu

(Załuż • Monasterzec • Sobień)

Zamek Sobień w Załużu - Plan zamku według Tadeusza Romana Żurowskiego 'Sobień nad Sanem, prace archeologiczne i konserwatorskie w 1966 r.' Zamek Sobień w Załużu - Drzeworyt, Kłosy 1876 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - Widok od strony wjazdu na resztki budynków mieszkalnych, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - Południowa ściana zamku, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - Ruiny zamku na pocztówce z około 1900 roku Zamek Sobień w Załużu - Zamek Sobień w Załużu na zdjęciu Zajączkowskiego z 1905 roku Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek Sobień w Załużu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Sobień w Załużu - Góra zamkowa od południowego wschodu, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Sobień w Załużu - Góra zamkowa od południowego wschodu, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Sobień w Załużu - Brama wjazdowa, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Sobień w Załużu - Brama wjazdowa od strony dziedzińca, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Sobień w Załużu - fot. ZeroJeden, VIII 2001