blankWarszawa - Królewski - Česká verze

Zamek Królewski w Warszawie

Zamek Królewski w Warszawie - Plan przyziemia zamku po przebudowie Zygmunta Augusta  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=263&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(263);return false;'>źródło</a>] Zamek Królewski w Warszawie - Plan piętra zamku po przebudowie Zygmunta Augusta  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=263&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(263);return false;'>źródło</a>] Zamek Królewski w Warszawie - Plan piętra zamku z czasów wazowskich po przebudowie Zygmunta III  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=263&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(263);return false;'>źródło</a>] Zamek Królewski w Warszawie - Plan przyziemia zamku z czasów wazowskich po przebudowie Zygmunta III  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=263&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(263);return false;'>źródło</a>] Zamek Królewski w Warszawie - Widok miasta i zamku w końcu XVI wieku według Georga Brauna i Fransa Hogenberga Zamek Królewski w Warszawie - Panorama Warszawy z lat 1724-47, Elias Baeck Zamek Królewski w Warszawie - Panorama Warszawy z 1776 roku, A.Sommer Zamek Królewski w Warszawie - Panorama Warszawy z lat 1708-30, Gabriel Bodenehr Zamek Królewski w Warszawie - Zamek w 1656 roku według E.J.Dahlbergha Zamek Królewski w Warszawie - Drzeworyt, Kłosy 1869 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek Królewski w Warszawie - Zamek na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 8, 1882 Zamek Królewski w Warszawie - Litografia Alfonsa Matuszkiewicza, z: Album widoków i okolic Warszawy, 1860 Zamek Królewski w Warszawie - Litografia Alfonsa Matuszkiewicza, z: Album widoków i okolic Warszawy, 1860 Zamek Królewski w Warszawie - Litografia Maksymiliana Fajansa Zamek Królewski w Warszawie - Warszawa na sztychu z 1751 roku, Johann Friedrich Probst Zamek Królewski w Warszawie - Panorama Warszawy z 1754 roku, Johann Christ Haffner Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Najstarsza część zamku - Wieża Grodzka, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Wieża Władysławowska, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Odbudowana w średniowiecznym kształcie ściana gotycka, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Kartusz nad wjazdem na zamek od zachodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Widokówka z 1917 roku Zamek Królewski w Warszawie - Widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Widok od południa na Plac Zamkowy, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Wieża zamkowa od zachodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, VIII 2002 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek Królewski w Warszawie - Szczyt Wieży Zygmuntowskiej, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Zamek od strony Wisły, fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Widok od południowego-zachodu na szczyt wieży z klatką schodową, fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Widok z głównej bramy wjazdowej na dziedziniec i wschodnie skrzydło, fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Orkiestra na placu Zamkowym, fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Widok starówki i zamku od wschodu, fot. ZeroJeden, V 2012 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek Królewski w Warszawie - Brama główna zamku w 1915 roku Zamek Królewski w Warszawie - Wieża Zygmuntowska na zdjęciu Stanisława Nofoka-Sowińskiego z 1915 roku Zamek Królewski w Warszawie - Boczna brama na zdjęciu Józefa Różewicza z 1915 roku Zamek Królewski w Warszawie - Wieża zamkowa na zdjęciu z 1916 roku Zamek Królewski w Warszawie - fot. Juliusz Kłos, 1916 Zamek Królewski w Warszawie - fot. Józef Kościesza Jaworski, 1924 Zamek Królewski w Warszawie - fot. Józef Kościesza Jaworski, 1926 Zamek Królewski w Warszawie - fot. Józef Kościesza Jaworski, 1927 Zamek Królewski w Warszawie - Wieża Grodzka na zdjęciu z 1937 roku Zamek Królewski w Warszawie - Wieża Grodzka na zdjęciu z 1937 roku Zamek Królewski w Warszawie - Widok od południa, fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Zamek na zdjęciu z 1937 roku Zamek Królewski w Warszawie - Dziedziniec zamkowy na zdjęciu sprzed 1926 roku Zamek Królewski w Warszawie - Wieża Zygmuntowska na zdjęciu sprzed 1939 roku Zamek Królewski w Warszawie - Plac Zamkowy na zdjęciu z 1915 roku Zamek Królewski w Warszawie - Zamek na zdjęciu z 1914 roku Zamek Królewski w Warszawie - Zamek na zdjęciu z 1890 roku Zamek Królewski w Warszawie - Widokówka z okresu międzywojennego Zamek Królewski w Warszawie - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden IX 2018 Zamek Królewski w Warszawie - Zdjęcie z lotu ptaka, fot. ZeroJeden IX 2018 Zamek Królewski w Warszawie - Zamek na zdjęciu lotniczym z 1932 roku Zamek Królewski w Warszawie - Szczyt wieżyczki w południowo-zachodnim narożniku, fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Kolumna Zygmunta z 1887 roku, fot. ZeroJeden, X 2005 Zamek Królewski w Warszawie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek Królewski w Warszawie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek Królewski w Warszawie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek Królewski w Warszawie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek Królewski w Warszawie - fot. ZeroJeden, VIII 2002