blankUjazd - English versionUjazd - Česká verze

Zamek w Ujeździe

Zamek w Ujeździe - Plan pałacu według Henryka Jaworowskiego. Na czarno mur XV-wieczny, kropkowany - XVII-wieczny  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=737&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(737);return false;'>źródło</a>] Zamek w Ujeździe - Rekonstrukcja zamku sprzed 1468 roku Zamek w Ujeździe - Rekonstrukcja zamku sprzed 1484 roku Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, V 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, IX 2008 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Ujeździe - Zamek w Ujeździe na zdjęciu z 1895 roku Zamek w Ujeździe - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Ujeździe - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Ujeździe - Zdjęcie lotnicza, fot. ZeroJeden, IV 2022 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, IX 2008 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, IX 2008 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, V 2004 Zamek w Ujeździe - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004 Zamek w Ujeździe - fot. JAPCOK, VII 2004