blankSzamotuły - Česká verzeSzamotuły - Deutsch

Zamek w Szamotułach

Zamek w Szamotułach - Plan współczesny zamku według pomiaru Przersiębiorstwa Konserwacji Zabytków  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Szamotułach - Zamek w Szamotułach na rycinie Konstancji Raczyńskiej, Wspomnienia Wielkopolski to jest województw poznańskiego, kaliskiego i gnieźnieńskiego, 1843 Zamek w Szamotułach - Projekt przebudowy zamku F.M.Lanciego z 1843 roku Zamek w Szamotułach - Zamek na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 5, 1880 Zamek w Szamotułach - Litografia Theodora Blatterbauera z połowy XIX wieku z teki Alberta Dunckera Zamek w Szamotułach - Północna elewacja, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - Widok od północnego-zachodu przez fosę, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, X 2014 Zamek w Szamotułach - Zamek w Szamotułach na zdjęciu z 1905 roku Zamek w Szamotułach - Zamek w Szamotułach na zdjęciu z 1909 roku Zamek w Szamotułach - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - Wieża od północy, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, X 2014 Zamek w Szamotułach - fot. ZeroJeden, IV 2005