Zamek w Smoleniu

Zamek w Smoleniu - Plan ruin zamku według 'Katalogu zabytków sztuki w Polsce' Zamek w Smoleniu - Drzeworyt według fotografii z albumu Chodźki, Tygodnik Illustrowany 1877 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Smoleniu - Zamek według A.Schouppégo, 'Kłosy' 1867 nr 100 Zamek w Smoleniu - Zamek na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 7, 1881 Zamek w Smoleniu - Drzeworyt według rysunku B.Olszowskiego, Tygodnik Illustrowany 1879 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Smoleniu - Drzeworyt według rysunku B.Podbielskiego, Tygodnik Illustrowany 1862 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Smoleniu - Zamek na rysunku Alfreda Schouppé z 1860 roku Zamek w Smoleniu - Ruiny Smolenia na drzeworycie Romana Hubickiego z 1858, 'Opis trzech zamków w bliskości Krakowa w okręgu pileckim' Zamek w Smoleniu - Studnia i pozostałości zabudowań podzamcza zachodniego, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - Widok z zamku górnego na podzamcze zachodnie, fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - Zamek na widokówce z 1900 roku Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, IX 2008 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Smoleniu - Zamek w Smoleniu na zdjęciu Juliusza Dzierżanowskiego z 1911 roku Zamek w Smoleniu - fot. Henryk Poddębski, 1914 Zamek w Smoleniu - fot. Henryk Poddębski, 1914 Zamek w Smoleniu - Zamek w Smoleniu na fotografii sprzed 1915 roku Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - Zamek Smoleń na pocztówce z 1905 roku Zamek w Smoleniu - Wieża zamkowa na fotografii z 1939 roku Zamek w Smoleniu - Ruiny zamku w Smoleniu na zdjęciu z lat 1918-35 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Smoleniu - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Smoleniu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek w Smoleniu - Widok od południowego-zachodu na wjazd do wschodniego podzamcza, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - Widok na wieżę zamku górnego z furty zachodniego podzamcza, fot. ZeroJeden, V 2000 Zamek w Smoleniu - Brama między podzamczem zachodnim i wschodnim, fot. ZeroJeden, V 2000