Zamek w Raciążku

Zamek w Raciążku - Hipotetyczna rekonstrukcja elewacji frontowej z czasów Krzysztofa A. Szembeka według Jana Salma  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=56&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(56);return false;'>źródło</a>] Zamek w Raciążku - Hipotetyczny rzut zamku po śmierci Hieronima Rozdrażewskiego (około 1600 roku), rys. P.Marosik  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=56&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(56);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='114' title='Zamek w Raciążku - 114' alt='Zamek w Raciążku - 114' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Raciążku - Hipotetyczny rzut zamku po śmierci Jana Karnkowskiego (około 1538 roku), rys. P.Marosik  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=56&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(56);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='114' title='Zamek w Raciążku - 114' alt='Zamek w Raciążku - 114' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Raciążku - Hipotetyczny rzut domu zamkowego Macieja z Gołańczy  <!--[<a href='114' title='Zamek w Raciążku - 114' alt='Zamek w Raciążku - 114' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Raciążku - Rzut murów przyziemia pałacu Krzysztofa A. Szembeka według P.Marosika  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=56&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(56);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='302' title='Zamek w Raciążku - 302' alt='Zamek w Raciążku - 302' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Raciążku - Hipotetyczny przekrój domu Macieja z Gołańczy z zaznaczonymi zmianami wysokości okolicznego terenu i poziomów użytkowych budynku, rys. P.Marosik  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=56&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(56);return false;'>źródło</a>]  <!--[<a href='416' title='Zamek w Raciążku - 416' alt='Zamek w Raciążku - 416' target=_blank>źródło</a>]--> Zamek w Raciążku - Widok od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Raciążku - fot. JAPCOK, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. Konrad Kłos, 1913 Zamek w Raciążku - fot. Konrad Kłos, 1913 Zamek w Raciążku - fot. Konrad Kłos, 1913 Zamek w Raciążku - fot. Władysław Marconi, 1913 Zamek w Raciążku - fot. Władysław Marconi, 1913 Zamek w Raciążku - Ruiny zamku na pocztówce z około 1910 roku Zamek w Raciążku - fot. Władysław Marconi, 1913 Zamek w Raciążku - Gabriel Milczewski, Raciążek, ruiny zamku, zdjęcie z okresu międzywojennego Zamek w Raciążku - Ruiny zamku w Raciążku na zdjęciu Stanisława Szalaya sprzed 1915 roku Zamek w Raciążku - Ruiny zamku w Raciążku na zdjęciu Stanisława Szalaya sprzed 1915 roku Zamek w Raciążku - Ruiny zamku w Raciążku na zdjęciu sprzed 1915 roku Zamek w Raciążku - Góra zamkowa na zdjęciu Jana Raczyńskiego z drugiego dziesięciolecia XX wieku Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Raciążku - Widok z południowo-wschodniego narożnika, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - Widok od strony zamku na umocnienia wjazdu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - Ruiny zamku na widokówce z 1920 roku Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Raciążku - Hipotetyczny widok zamku około 1600 woku według Jana Salma  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=56&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(56);return false;'>źródło</a>] Zamek w Raciążku - Wieś Podzamcze z widokiem na ruiny zamku w Raciążku, drzeworyt według obrazu Malinowskiego, Tygodnik Illustrowany 1869 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Raciążku - Raciążek i szczątki tamecznego zamku, drzeworyt Edwarda Gorazdowskiego według rysunku Henryka Filipowicza, Tygodnik Illustrowany 1869 Zamek w Raciążku - Rekonstrukcja zamku w Raciążku na akwareli Albertiego sprzed 1915 roku