Zamek w Poznaniu

Zamek w Poznaniu - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Poznaniu - Zamek w Poznaniu na pocztówce z 1888 roku Zamek w Poznaniu - Zamek poznański na zdjęciu z 1934 roku Zamek w Poznaniu - Zabudowania zamkowe w okresie drugiej wojny światowej Zamek w Poznaniu - Zabudowania zamkowe w okresie drugiej wojny światowej Zamek w Poznaniu - Widok na zdjęciu lotniczym, fot. ZeroJeden, XII 2021 Zamek w Poznaniu - Widok na zdjęciu lotniczym, fot. ZeroJeden, XII 2021 Zamek w Poznaniu - Widok na zdjęciu lotniczym, fot. ZeroJeden, XII 2021 Zamek w Poznaniu - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Poznaniu - Południowy odcinek muru obwodowego, fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Poznaniu - fot. ZeroJeden, III 2002 Zamek w Poznaniu - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Poznaniu - Zamek w Poznaniu na zdjęciu z lat 30. XX wieku Zamek w Poznaniu - Zamek na pocztówce z 1914 roku Zamek w Poznaniu - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Poznaniu - Zamek w Poznaniu na zdjęciu z 1884 roku Zamek w Poznaniu - Plan zamku w średniowieczu według Eugeniusza Linette 'Zamek w Poznaniu' Zamek w Poznaniu - Miasto i zamek na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 Zamek w Poznaniu - Plac Sapieżyński i zamek Przemysława, litografia według rysunku J.von Minutoli, 1833. Muzeum Narodowe w Poznaniu Zamek w Poznaniu - Drzeworyt, Tygodnik Illustrowany 1860 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Poznaniu - Poznań w XVII wieku z zamkiem po prawej stronie Zamek w Poznaniu - Zamek w Poznaniu na litografii Roberta Geisslera z 1871 roku