Zamek w Piotrkowie Trybunalskim

Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Elewacja południowa, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek w Piotrkowie na pocztówce z około 1910 roku Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek w Piotrkowie na zdjęciu A.Balda z okresu międzywojennego Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2019 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek w Piotrkowie Trybunalskim na zdjęciu z 1902 roku Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek w Piotrkowie Trybunalskim na zdjęciu z lat 1915-18 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek w Piotrkowie na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - fot. ZeroJeden, IX 2001 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - fot. ZeroJeden, IX 2001 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zachodnia elewacja wieży, fot. ZeroJeden, IX 2002 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - fot. JAPCOK, IX 2002 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek na zdjęciu z 1899 roku Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Plan parteru zamku według Teresy Jakimowicz  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=737&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(737);return false;'>źródło</a>] Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - 'Kłosy' 1868 nr 171 Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Zamek na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 rok Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Rysunek z 1828 roku Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Panorama miasta i zamek na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 rok Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Drzeworyt według rysunku Polkowskiego, Tygodnik Illustrowany 1861 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Drzeworyt, Tygodnik Illustrowany 1864 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Drzeworyt, Tygodnik Illustrowany 1863 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Drzeworyt, Tygodnik Illustrowany 1864 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Piotrkowie Trybunalskim - Piotrków na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku