Dwór w Pabianicach

Dwór w Pabianicach - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IX 2002 Dwór w Pabianicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Dwór w Pabianicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Dwór w Pabianicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Dwór w Pabianicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Dwór w Pabianicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Dwór w Pabianicach - fot. ZeroJeden, IX 2002 Dwór w Pabianicach - fot. ZeroJeden, IX 2002 Dwór w Pabianicach - Zamek na pocztówce z 1941 roku Dwór w Pabianicach - Dwór na widokówce z 1939 roku Dwór w Pabianicach - Zdjęcie z 1899 roku Dwór w Pabianicach - fot. Władysław Marconi, 1908 Dwór w Pabianicach - fot. Władysław Marconi, 1908 Dwór w Pabianicach - fot. Władysław Marconi, 1908 Dwór w Pabianicach - Elewacje kasztelu według Teresy Jakimowicz  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1072&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1072);return false;'>źródło</a>] Dwór w Pabianicach - Plan dolnej kondygnacji kasztelu według Teresy Jakimowicz  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1072&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1072);return false;'>źródło</a>] Dwór w Pabianicach - Plan górnej kondygnacji kasztelu według Teresy Jakimowicz  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1072&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1072);return false;'>źródło</a>] Dwór w Pabianicach - Drzeworyt J.Sosińskiego według rysunku Heleny Bartkiewiczówny, Tygodnik Illustrowany 1870 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN