blankOgrodzieniec - Česká verze

Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu

(Ogrodzieniec • Podzamcze)

Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zakończenie kurzej nogi, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od południa, fot. JAPCOK, VIII 2002 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Fotografia Z.Bułakowskiej, Tygodnik Illustrowany 1915 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Wieża zachodnia, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VII 2003 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek na widokówce z 1905 roku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Wieża wschodnia zamku górnego, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zdjęcie z przełomu XIX i XX wieku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Mury skrzydła zachodniego, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Wieża zachodnia, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od zachodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z podzamcza od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Wieża zachodnia, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zabudowania zamku dolnego, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z pierwszej kondygnacji na dziedziniec i bramę wyjazdową, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok w stronę północną z wieży południowej zamku górnego, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z wieży zachodniej, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z wieży południowo-zachodniej, fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, XII 2004 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, IX 2000 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Wieża wschodnia, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Ruiny umocnień bastejowych, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od południa, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Brama wjazdowa od wschodu, fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od wschodu na wieżę południowo-wschodnią, fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Józef Pius Dziekoński, 1898 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Juliusz Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. Konrad Kłos, 1914 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek Ogrodzieniec na zdjęciu z lat 1918-39 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek Ogrodzieniec na zdjęciu lotniczym z lat 30. XX wieku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek w Ogrodzieńcu na pocztówce z około 1910 roku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek Ogrodzieniec na zdjęciu Henryka Poddębskiego sprzed 1932 roku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Widok z lotu ptaka, fot. ZeroJeden, V 2020 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Plan zamku współczesnego według 'Leksykonu zamków w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Plan zamku wysokiego według Andrzeja Gruszeckiego 'Zamki i pałace małopolskie w XVI wieku' Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Rysunek Jana Gumowskiego z lat 30. XX wieku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Drzeworyt według rysunku B.Podbielskiego, Tygodnik Illustrowany 1862 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 7, 1881 Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Drzeworyt Kluczewskiego według rysunku W.Szernera, Kłosy 1869 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Ruiny zamku Ogrodzieniec na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Zamek Ogrodzieniec, akwarela Teodora Chrząńskiego, 'Kazimierza Stronczyńskiego opisy i widoki zabytków w Królestwie Polskim (1844-1855)' Zamek Ogrodzieniec w Podzamczu - Ruiny Ogrodzieńca na rysunku Alfreda Schouppé z 1860 roku