Zamek w Niepołomicach

Zamek w Niepołomicach - Elewacja zachodnia z bramą wjazdową, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Niepołomicach - Zamek na widokówce z okresu międzywojennego Zamek w Niepołomicach - Zamek na pocztówce z końca XIX wieku Zamek w Niepołomicach - Zamek na widokówce z 1946 roku Zamek w Niepołomicach - Tygodnik Illustrowany 1917 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Niepołomicach - Tygodnik Illustrowany 1917 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Niepołomicach - Tygodnik Illustrowany 1917 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Niepołomicach - Brama zamku w Niepołomicach, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Niepołomicach - Zamek na widokówce z 1904 roku Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Niepołomicach - Brama wjazdowa, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Niepołomicach - fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Niepołomicach - Widok z południowego narożnika dziedzińca, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Niepołomicach - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Niepołomicach - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Niepołomicach - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Niepołomicach - Zamek w Niepołomicach na fotografii z 1930 roku Zamek w Niepołomicach - Południowy narożnik, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Niepołomicach - Wnętrza zamku w Niepołomicach na fotografii z lat 1918-28 Zamek w Niepołomicach - Zamek w Niepołomicach na fotografii z lat 1918-39 Zamek w Niepołomicach - Zamek w Niepołomicach na fotografii lotniczej z lat 1918-39 Zamek w Niepołomicach - Krużganki zamku niepołomickiego na zdjęciu Ottona Swobody z 1939 roku Zamek w Niepołomicach - Zamek w Niepołomicach na pocztówce z 1912 roku Zamek w Niepołomicach - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Niepołomicach - Plan zamku według Tadeusza Chrzanowskiego i Mariana Korneckiego 'Sztuka Ziemi Krakowskiej' Zamek w Niepołomicach - Rekonstrukcja zamku średniowiecznego według Michała Kozery, 'Leksykon zamków w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Niepołomicach - Drzeworyt, Kłosy 546, 1874 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN