blankKurzętnik - Česká verzeKurzętnik - Deutsch

Zamek w Kurzętniku

(Kurzętnik • Kauernik)

Zamek w Kurzętniku - Pozostałości północnego muru, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Kurzętniku - Resztki murów wieży obronnej przedzamcza, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Kurzętniku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Kurzętniku - Widok wzdłuż zachodniej ściany zamku, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Kurzętniku - Zachodni odcinek muru obwodowego, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Kurzętniku - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Kurzętniku - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Kurzętniku - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Kurzętniku - Kurzętnik na zdjęciu Adama Wisłockiego z około 1920 roku Zamek w Kurzętniku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Kurzętniku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Kurzętniku - Północny odcinek murów zamku, fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Kurzętniku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Kurzętniku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Kurzętniku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2020 Zamek w Kurzętniku - Kurzętnik na pocztówce z 1941 roku Zamek w Kurzętniku - Pozostałości muru zachodniego, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Kurzętniku - Widok z zamku głównego na północną część przedzamcza z resztkami murów wieży obronnej, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Kurzętniku - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Kurzętniku - Zachodni i północny odcinek murów zamowych, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Kurzętniku - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Kurzętniku - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Kurzętniku - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Kurzętniku - Plan zamku według Bohdana Guerquina  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>]