Zamek w Kole

Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Zamek w Kole na zdjęciu W.Januszewicza z około 1920 roku Zamek w Kole - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - Widok na ruiny zamku od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - Widok wieży z dziedzińca, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, III 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Kole - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok wieży od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok wieży od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od północy, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Kole - Widok od północy, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Widok od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Północny odcinek murów, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Zamek w Kole na pocztówce z 1908 roku Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Widok na zamek w Kole z lotu ptaka od wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2005 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Kole - Zamek na zdjęciu z 1918 roku Zamek w Kole - Ruiny zamku na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek w Kole - Zamek w Kole na zdjęciu lotniczym z 1927 roku Zamek w Kole - Zamek w Kole na zdjęciu z 1917 roku Zamek w Kole - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2005 Zamek w Kole - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2021 Zamek w Kole - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2021 Zamek w Kole - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2021 Zamek w Kole - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2021 Zamek w Kole - Zamek na widokówce z 1908 roku Zamek w Kole - Zamek na widokówce z 1937 roku Zamek w Kole - fot. ZeroJeden, IV 2002 Zamek w Kole - Plan zamku XV-wiecznego według 'Architektura gotycka' Zamek w Kole - Plan ruin zamku według Bohdana Guerquina 'Zamki w Polsce'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=45&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(45);return false;'>źródło</a>] Zamek w Kole - Szczątki zamku pod miastem od strony zachodniej w 1 połowie XIX wieku, akwarela, gwasz, Stronczyński, Atlas IV Zamek w Kole - Fragment panoramy Koła z 1656 roku, Eryk Dahlberg Zamek w Kole - Ruiny zamku na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 7, 1881 Zamek w Kole - Drzeworyt K.Piasta według rysunku W.Gościmskiego, Tygodnik Powszechny 29, 1882 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kole - Drzeworyt, Przyjaciel Ludu 4, 1844 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kole - Drzeworyt według rysunku Maryi S., Kłosy 489, 1874 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Kole - Ruiny zamku w Kole na rysunku Jana Olszewskiego z 1904 roku Zamek w Kole - Zamek i miasto na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 rok Zamek w Kole - Ruiny zamku na litografii Edwarda Raczyńskiego, Wspomnienia Wielkopolski to jest województw poznańskiego, kaliskiego i gnieźnieńskiego, 1843 Zamek w Kole - Zamek w Kole na rysunku Alfreda Schouppé z 1861 roku