blankKalisz - Stare Miasto - Česká verze

Zamek w Kaliszu-Zawodziu

(Kalisz - Stare Miasto • Zawodzie)

Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Plan rozmieszczenia zachowanych fundamentów, fot. ZeroJeden, VIII 2000 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Rekonstrukcja grodu, fot. ZeroJeden, VIII 2000 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Makieta zamku, fot. ZeroJeden, VIII 2000 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - W tym miejscu w ciągu wałów stała kwadratowa wieża, fot. ZeroJeden, VIII 2000 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Plan kaplicy, fot. ZeroJeden, VIII 2000 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Fundamenty kaplicy, fot. ZeroJeden, VIII 2000 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2019 Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Plan rezerwatu archeologicznego według T.Węcławicza  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=237&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(237);return false;'>źródło</a>] Zamek w Kaliszu-Zawodziu - Rekonstrukcja wnętrza kościoła Św. Pawła według T.Węcławicza  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=237&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(237);return false;'>źródło</a>]