Zamek w Jezioranach

(Jeziorany • Seeburg)

Zamek w Jezioranach - fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w Jezioranach - Widok z lotu ptaka od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IX 2012 Zamek w Jezioranach - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, IX 2012 Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z 1910 roku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z 1918 roku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z 1920 roku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z około 1910 roku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z około 1910 roku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z drugiego dziesięciolecia XX wieku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na zdjęciu lotniczym z około 1930 roku Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na pocztówce z lat 30. XX wieku Zamek w Jezioranach - Widok od południowego-zachodu, fot. JAPCOK, V 2004 Zamek w Jezioranach - Zamek w Jezioranach na zdjęciu z lat 1915-24 Zamek w Jezioranach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Jezioranach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Jezioranach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Jezioranach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Jezioranach - Zachodnie elewacje, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w Jezioranach - Widok z dawnego narożnika południowo-wschodniego, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Jezioranach - Zamek na widokówce z okresu międzywojennego Zamek w Jezioranach - Widok z okolic dawnej wieży w narożniku północno-wschodnim, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Jezioranach - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Jezioranach - Widok z lotu ptaka od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, IX 2012 Zamek w Jezioranach - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, IX 2012 Zamek w Jezioranach - Plan miasta i zamku z lat 1826-1828 według T.Ch.Giesego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Jezioranach - Plan zamku średniowiecznego według Carla Wünscha z 1938 roku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Jezioranach - Plan zamku z 1783 roku według Masuhra Zamek w Jezioranach - Plan miasta z 1807 roku według Wunscha Zamek w Jezioranach - Zamek od zachodu według rysunku T.Ch.Giesego  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Jezioranach - Panorama miasta i zamku z 1752 roku według rysunku J.H.Dewitza