blankHrubieszów - Česká verze

Zamek w Hrubieszowie

Teżmieszkałem w Hrubieszowie i mam miłe wspomnienia Daniel z warszawy

ps. przepraszam pomyliłem literkę w adresie, ma być: interlucas@poczta.onet.pl

Witam serdecznie wszystkich Hrubieszowiaków! Miło spotkać miłośników takiego uroczego zakątka jakim jest Hrubieszowszczyzna. Jestem pod wielkim wrażeniem dawnych dziejów Hrubieszowa i obecnie pracuję nad makietą starego przedmieścia z "Kozackim rogiem" i "sutkami" włącznie. Dlatego mam serdeczną prośbę do życzliwych sąsiadów o udostępnianie jakich kolwiek zdjęć z dawnym Hrubieszowem w tle. Każde z nich może okazać się dla mnie nieocenione i bardzo przydatne w pracy nad makietą. mój adres to : interlicas@poczta.onet.pl

2006-04-30  23:24 • micu
urodziłem się w hrubieszwie mam teraz 11 lat gdy jeżdże na wakacje to tylko do chrubieszowa

2004-09-20  22:42 • ofek
www.hrubieszow.info zajbogatszy zbior informacji o Hrubieszowie...

2004-08-15  01:28 • Jolaos
Witam Pana Zenona Dąbrowskiego. Ja także urodziłem się w Hrubieszowie. Mieszkalem długo -36 lat z żoną i dziećmi. Teraz mieszkam w Szczecinie. Nazywam się Józef Zając , moja babcia była z domu Dąbrowska. Bardzo lubię czytać o Hrubieszowie , czasami tam bywam , pod Hrubieszowem mieszkają moi teściowie , w Hrubieszowie siostra .Panie Zenonie , nie znalazłem Pańskiego adresu e-mail. Mój to: Multisat7@wp.pl Pozdrawiam J. Zając

2004-07-22  01:39 • Zenon Dabrowski
Bardzo lubie czytac wszystko o Hrubieszowie, urodzilem sie tam i mieszkalem 17 lat , mieszkalem w Kanadzie a teraz mieszkam w Izraelu, kta kolwiek wie co o Hrubieszowie i Nowosiolkach , prosze napisac do mnie .