Zamek w D±brównie

Zamek w D±brównie - Zachowane relikty furty z przyzamkowego muru, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w D±brównie - Relikty murów skrzydła południowego, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w D±brównie - fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w D±brównie - Zachowany fragment murów, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w D±brównie - Pozostało¶ci murów zamkowych, widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od południa, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Widok z lotu ptaka od zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie w pocz±tkach XX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z 1895 roku Zamek w D±brównie - Ruiny skrzydła północno-wschodniego w 1958 roku, fot. S.Mojzych z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na pocztówce z lat 1910-20 Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na pocztówce z lat 1910-20 Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z lat 30. XX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z pocz±tku XX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z końca XIX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z okresu międzywojennego Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z okresu międzywojennego Zamek w D±brównie - D±brówno na fotografii lotniczej z okresu międzywojennego. Zamek widoczny przy lewej krawędzi zdjęcia Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z 2 połowy XIX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z okresu międzywojennego Zamek w D±brównie - Gówne skrzydło w 1958 roku, fot. S.Mojzych z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie podczas remontu w 1930 roku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie podczas remontu w 1930 roku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie po remontu w 1931 roku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z okresu międzywojennego Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na fotografii z końca XIX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie w 1905 roku Zamek w D±brównie - Ruiny skrzydła północno-wschodniego w 1958 roku, fot. S.Mojzych z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Ruiny zamku w 1958 roku, fot. E.Waligóra z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Ruiny zamku w 1958 roku, fot. E.Waligóra z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Zachodnia elewacja zamku w 1958 roku, fot. E.Waligóra z archiwum WO SOZ Zamek w D±brównie - Zamek na widokówce z 1910 roku Zamek w D±brównie - Przyziemie murów zamkowych, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w D±brównie - Plan miasta w obrębie murów obronnych, z wyróżnieniem lokalizacji zamku i ko¶cioła, lata 20. XX wieku Zamek w D±brównie - Rzut piętra zamku, przełom XIX i XX wieku Zamek w D±brównie - Elewacja dziedzińcowa skrzydła północnego, lata 20. XX wieku Zamek w D±brównie - Zamek w D±brównie na rysunku z 1811 roku, według L. v. Oelsnitz