blankCzudec - English versionCzudec - Česká verze

Zamek w Czudcu

Zamek w Czudcu - Usypisko kamieni w wyższej partii wzgórza, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Górna partia wzgórza zamkowego, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Widok na górną partię wzgórza zamkowego, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Odrestaurowane przyziemie odkopanej w 2002 roku sześciokątnej wieży, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Odrestaurowane przyziemie odkopanej w 2002 roku sześciokątnej wieży, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Odrestaurowane przyziemie odkopanej w 2002 roku sześciokątnej wieży, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Odrestaurowane przyziemie odkopanej w 2002 roku sześciokątnej wieży, fot. ZeroJeden, VI 2006 Zamek w Czudcu - Plan według Gabriela Leńczyka  <!--[<a href='38' title='Zamek w Czudcu - 38' alt='Zamek w Czudcu - 38' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=86&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(86);return false;'>źródło</a>] Zamek w Czudcu - Plan grodziska w latach 30. XX wieku według Gabriela Leńczyka  <!--[<a href='85' title='Zamek w Czudcu - 85' alt='Zamek w Czudcu - 85' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=69&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(69);return false;'>źródło</a>]