blankChrzelice - Česká verze

Zamek w Chrzelicach

(Chrzelice • Schelitz)

Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Chrzelicach - Skrzydło wschodnie od południowego-zachodu, fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - Przejazd w północnym skrzydle, fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, V 2009 Zamek w Chrzelicach - fot. JAPCOK, III 2003 Zamek w Chrzelicach - Zamek w Chrzelicach na pocztówce z 1902 roku Zamek w Chrzelicach - Zamek w Chrzelicach w okresie międzywojennym Zamek w Chrzelicach - Zamek w Chrzelicach na pocztówce z okresu międzywojennego Zamek w Chrzelicach - Zamek w Chrzelicach na pocztówce z okresu międzywojennego Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, V 2009 Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Chrzelicach - Zamek w Chrzelicach na zdjęciu z 1929 roku Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, V 2009 Zamek w Chrzelicach - Zrujnowane korytarze chrzelickiego zamku, fot. ZeroJeden, VI 2000 Zamek w Chrzelicach - Elewacja północno-zachodnia z przejazdem bramnym, fot. ZeroJeden, VI 2000 Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, VI 2000 Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Chrzelicach - fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Chrzelicach - Plan zamku według pomiarów PKZ we Wrocławiu  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1073&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1073);return false;'>źródło</a>] Zamek w Chrzelicach - Plan zamku z 1606 roku według rysunku W.Sabischa  <!--[<a href='124' title='Zamek w Chrzelicach - 124' alt='Zamek w Chrzelicach - 124' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=15&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(15);return false;'>źródło</a>]