blankChrostowa - Česká verze

Zamek w Chrostowej

Zamek w Chrostowej - Widok na grodzisko spoza przekopanej fosy, fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - Fosa oddzielająca zamek od pozostałej części wzgórza, fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - Fosa oddzielająca zamek od pozostałej części wzgórza, fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - Fosa, a w głębi grodzisko, fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - Fosa, fot. ZeroJeden, II 2002 Zamek w Chrostowej - Plan według M.Szope  <!--[<a href='118' title='Zamek w Chrostowej - 118' alt='Zamek w Chrostowej - 118' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=86&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(86);return false;'>źródło</a>]