blankBrodnica - Česká verzeBrodnica - Deutsch

Zamek w Brodnicy

(Brodnica • Strasburg)

Zamek w Brodnicy - fot. JAPCOK, I 2003 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. JAPCOK, I 2003 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - Widok od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Brodnicy - Widok z lotu ptaka od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Brodnicy - Widok od południa, fot. JAPCOK, IV 2004 Zamek w Brodnicy - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Brodnicy - Widok z lotu ptaka od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Brodnicy - Widok z lotu ptaka od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Brodnicy - Widok z lotu ptaka od wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2013 Zamek w Brodnicy - Zamek w Brodnicy na pocztówce sprzed 1913 roku Zamek w Brodnicy - Zamek w Brodnicy na pocztówce z około 1920 roku Zamek w Brodnicy - Brodnica na pocztówce z około 1920 roku Zamek w Brodnicy - Wieża zamkowa w Brodnicy na zdjęciu z 1898 roku Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - Zamek na zdjęciu lotniczym, fot. ZeroJeden, IV 2023 Zamek w Brodnicy - Wieża zamkowa od południa, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, VII 2005 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Brodnicy - fot. JAPCOK, I 2003 Zamek w Brodnicy - fot. ZeroJeden, X 2002 Zamek w Brodnicy - Plan zamku zaczerpnięty z 'Leksykonu zamków polskich'  <!--[<a href='117' title='Zamek w Brodnicy - 117' alt='Zamek w Brodnicy - 117' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Brodnicy - Plan zamku wg Conrada Steinbrechta, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler des Kreises Strasburg', 1891 Zamek w Brodnicy - Zamek i miasto na sztychu Erika Dahlbergha z dzieła Samuela Pufendorfa 'De rebus a Carolo Gustavo gestis', 1656 rok Zamek w Brodnicy - Przekrój wieży zamku w Brodnicy, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler des Kreises Strasburg', 1891 Zamek w Brodnicy - Plan Brodnicy i zamku z 1743 roku Zamek w Brodnicy - Wieża zamku w Brodnicy, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler des Kreises Strasburg', 1891 Zamek w Brodnicy - Miasto i zamek od zachodu w latach 1738-1745 według Georga Friedricha Steinera