blankBarwałd Górny - English versionBarwałd Górny - Česká verzeBarwałd Górny - Deutsch

Zamek w Barwałdzie Górnym

Zamek w Barwałdzie Górnym - fot. ZeroJeden, IV 2011 Zamek w Barwałdzie Górnym - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Barwałdzie Górnym - fot. ZeroJeden, IV 2011 Zamek w Barwałdzie Górnym - Resztki przejazdu bramnego, fot. ZeroJeden, VI 2000 Zamek w Barwałdzie Górnym - fot. ZeroJeden, IV 2011 Zamek w Barwałdzie Górnym - fot. ZeroJeden, IV 2011 Zamek w Barwałdzie Górnym - fot. ZeroJeden, IV 2011 Zamek w Barwałdzie Górnym - fot. ZeroJeden, IV 2011 Zamek w Barwałdzie Górnym - Widok z lotu ptaka od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Barwałdzie Górnym - Widok z lotu ptaka od wschodu, fot. ZeroJeden, X 2013 Zamek w Barwałdzie Górnym - Plan i przekrój grodziska w latach 30. XX wieku według Gabriela Leńczyka  <!--[<a href='83' title='Zamek w Barwałdzie Górnym - 83' alt='Zamek w Barwałdzie Górnym - 83' target=_blank>źródło</a>]-->  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=69&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(69);return false;'>źródło</a>]