blankZawieprzyce - Česká verzeZawieprzyce - Deutsch

Zamek w Zawieprzycach

Zamek w Zawieprzycach - Drzeworyt według rysunku F.Strzyżowskiego, Tygodnik Illustrowany 1862 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Zawieprzycach - Drzeworyt, Kłosy 1869 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek w Zawieprzycach - Zamek w Zawieprzycach na litografii Adama Lerue, Album lubelskie, 1858-1859 Zamek w Zawieprzycach - Zamek w Zawieprzycach na litografii Juliana Ceglińskiego według rysunku Marcina Olszyńskiego z 1850 roku Zamek w Zawieprzycach - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Zawieprzycach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Zawieprzycach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Zawieprzycach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Zawieprzycach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Zawieprzycach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Zawieprzycach - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, X 2018 Zamek w Zawieprzycach - Kaplica zamkowa, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Zawieprzycach - Kaplica zamkowa od strony rzeki, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Zawieprzycach - Ruiny zabudowań u stóp wzgórza zamkowego, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Zawieprzycach - Ruiny zamku w Zawieprzycach na zdjęciu z lat 1918-1935 Zamek w Zawieprzycach - Lamus zamkowy, fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Zawieprzycach - fot. ZeroJeden, VI 2003 Zamek w Zawieprzycach - Brama zamku w Zawieprzycach na zdjęciu z lat 20. XX wieku Zamek w Zawieprzycach - Zamek w Zawieprzycach na zdjęciu z okresu międzywojennego