Zamek w Żaganiu

(Żagań • Sagan)

Zamek w Żaganiu - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Żaganiu - Litografia Theodora Hennickego z połowy XIX wieku z teki Alberta Dunckera Zamek w Żaganiu - Widok zamku z 1671 roku  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1033&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1033);return false;'>źródło</a>] Zamek w Żaganiu - Litografia Theodora Blätterbauera z dzieła 'Schlessien' Franza Schrollera z 1885 roku Zamek w Żaganiu - Zamek w Żaganiu na litografii A.F.Zimmermanna według rysunku Leonarda Dorsta z 1850 roku Zamek w Żaganiu - Zamek w Żaganiu, Friedrich Bernhard Wernher, Widoki klasztorów cysterskich i pałaców Dolnego Śląska, 1739 Zamek w Żaganiu - Zamek na pocztówce z okresu międzywojennego Zamek w Żaganiu - Zamek na widokówce z 1936 roku Zamek w Żaganiu - fot. JAPCOK, V 2004 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Robert Weber, Schlesische Schlosser, 1909 Zamek w Żaganiu - Pałac w Żaganiu na pocztówce z okresu międzywojennego Zamek w Żaganiu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, III 2022 Zamek w Żaganiu - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, III 2022 Zamek w Żaganiu - Zachodnie skrzydło, fot. ZeroJeden, V 2004 Zamek w Żaganiu - Zamek na widokówce z 1901 roku Zamek w Żaganiu - Pawilon w parku zamkowym na widokówce z 1917 roku Zamek w Żaganiu - Wnętrza zamkowe na widokówce z 1935 roku