Zamek w Wąsoszy

zamek
Zamek,jest bardzo ładna budowlą,i z powodzeniem można by się było jeszcze podjąć renowacji,tego obiektu,jest to najlebsza pora na to! Niegdyś w piwnicy zamku,czynna była cudowna restauracja,w pięknym i nie powtarzalnym klimacie! Oczywiście padła bo jak reszta zamku,pewnie nie była ważna dla władz miasta! Czy na prawdę lepiej patrzeć na to jak ten zamek podupada? Zamiast go wyremontować,i udostępnić dla zwiedzających za oplatą,tak jak większość naszych polskich zamków? Zwracam się do was poruszcie,i drążcie ten temat,bo trzeba walczyć o naszego wąsoskiego rodzynka!!!!

zamek
2009-02-16  02:02 • dox
Wiecie powiem wam że na prawdę żałosne jest chwalenie się zamkiem w wąsoszu! Przyjedzcie kiedyś i pooglądajcie go od strony gorzelni,jak się zaczyna walić! Nasz kochany burmistrz pcha kase w za przeproszeniem dupy marnych,i nikomu nie potrzebnych piłkarzy orli wąsosz,na nowy stadion,i pomieszczenia,a zamek,którym się tak wychwala zaczyna się walić! ciekawe,czym sie będzie chwalił jak się zawali?? stadionem????????????????? ŻAŁOSNE