Zamek w Tucznie

(Tuczno • Tütz)

więcej informaci o zamku Wedelów-Tuczyńskich
www.tuczno.U2.pl - strona zawiera: genezę Tuczna, historyczne informacje o zamku Wedelów-Tuczyńskich, bogatą kolekcję przedwojennych zdjęć i widokówek, galerię aktualnych zdjęć z okolic miasta oraz bazę noclegową itp.

2006-03-19  19:38 • bladi
To jest najlepszy zamek w ktorym byłam.Prcawnicy hotelu bardzo sympatyczni mili naprawde szkoda było odjezdzać pozdrawienia od praktykantek z września 2005:)

2005-07-02  23:16 • Bohm
Do Tuczna jezdzilem 9 lat z rzedu, wraz z rodzina. Pani dyrektor Korganow byla fantastyczna. Poczynania obecnego dyrektora oceniamy (wraz ze znajomymi, ktorzy takze sa architektami) bardzo krytycznie. Panie dyrektorze, do roboty :) Mikolaj Bohm

2005-04-25  22:14 • D.Ciesielski
Fajne plany wy tu macie ale ogólnie strona jest do bani!!!!!

2004-08-09  05:13 • Dr Knur
Ktoś tu mija się z prawdą - kto to jest Recepcja? Brak wam ogłady i szacunku dla gości a także przyzwoitości ( i jak tu głosować na takie badziewie...)

2004-06-28  03:37 • recepcja
Państwo Ewa i Kazik mieli rezerwację potwierdzoną do 18 czerwca i warunkową (jeżeli grupa, która miała zarezerwowany cały Zamek zostawi wolne Pokoje) do 20 czerwca. Zaproponowany im został zajazd Dobrawa po drugiej stronie Rynku. Nigdy nie został odmówiony nocleg bez zaproponowania innej możliwości Recepcja

2004-06-27  02:13 • Ewa i Kazik
Uwaga! nie polecamy Zamku w Tucznie. W Zamku w Tucznie wypraszono nas z pokoi na bruk, pomimo wcześniejszej rezerwacji. Miała bowiem przyjechać jakaś zorganizowana grupa. Zdarzyło się to dnia 18.06.2004r. Nie zapewniono nam żadnego hotelu zastępczego, ani innej kwatery. O podobnych praktykach pana dyrektora zamku słyszeliśmy od mieszkańców Tuczna. Podobno bywało jeszcze gorzej, bo wyproszono wieczorem gości z małym dzieckiem! Zdecydowanie nie polecamy.