Zamek w Trzebnicy

byłem tam i jedyne co pozostało po nim to nie wielkie resztki murów. trudno je widzieć wiosną i latem ale najlepiej zimą kiedy nie ma trawy.

2019-06-18  23:15 •

2005-07-08  04:51 •  niewazne
zamku rzekomego juz nie ma wiec nie potrzebne nam jakies zdiecia krakowianki .zabardzo niechwalił bym sie tym co zostalo po Trzebnicy choc kiedys nie watpie było to piekne miasto. tez mieszkam w trzebnicy ale nie widze w tym nic nadzwyczajnego poniewaz kazde miasto w polsce ma taka historie a niektóre nawet lepsza. mysle ze nikt nie chce o nas nic wiedziec a tym bardziej nie chca wiedziec o jakiejs ruinie zamku której tak naprawde tez juz nie ma.

2004-12-20  21:25 • ZeroJeden
Nie nie nie, kolego :) Odrażające jest prymitywne ocenianie ludzi przez takich jak Ty, którzy nie mają zielonego pojęcia o faktach. Weź się lepiej za zrobienie czegokolwiek dla kogokolwiek, bo chyba dotychczas nigdy nic takiego nie zrobiłeś a oceniasz kogoś kto coś zrobił. Odrażające... brrrr! :)

2004-12-20  21:21 • yanar yar
dla mnie to duzy obciach - Autor namawia do charytatywnego pomagania w tworzeniu wersji multijęzycznej do strony, tudziez opracowania na cd, podczas gdy cała strona to tylko reklama zamków na CD - czy nie można było zamieścić zawartośći Cd na stronie? - nie, bo przecież trzeba zarobić PIENIĄDZE... odrażające.

Lokalny patriotyzm. Mieszkam w Trzebnicy, a ma on tak ciekawą historię, że warto. Agata