Zamek w Sztumie

(Sztum • Stuhm)

Zamek w Sztumie - Plan sytuacyjny zamku w Sztumie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler Pomesaniens. H. 3. Kreis Stuhm' 1909 Zamek w Sztumie - Plan zamku według Tomasza Torbusa  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Sztumie - Schematyczny plan z początku XX wieku Zamek w Sztumie - Plan zamku i miasta sprzed II wojny światowej Zamek w Sztumie - Zamek w Sztumie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler Pomesaniens. H. 3. Kreis Stuhm' 1909 Zamek w Sztumie - Narożna baszta zamku w Sztumie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler Pomesaniens. H. 3. Kreis Stuhm' 1909 Zamek w Sztumie - Rzut południowego skrzydła zamku w Sztumie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler Pomesaniens. H. 3. Kreis Stuhm' 1909 Zamek w Sztumie - Przekrój południowego skrzydła oraz widok budynku bramnego zamku w Sztumie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler Pomesaniens. H. 3. Kreis Stuhm' 1909 Zamek w Sztumie - Panorama Sztumu z lat 1627-1628 według rysunku z Dziennika A.Boota Zamek w Sztumie - Zamek w Sztumie w 1749 roku Zamek w Sztumie - Skrzydło południowe, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Sztumie - Oba zachowane skrzydła zamkowe, widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - fot. ZeroJeden, XII 2006 Zamek w Sztumie - Wschodni narożnik dziedzińca zamkowego, fot. ZeroJeden, XII 2006 Zamek w Sztumie - Budynek bramny i południowe skrzydło zamku, fot. ZeroJeden, XII 2006 Zamek w Sztumie - fot. ZeroJeden, XII 2006 Zamek w Sztumie - fot. ZeroJeden, XII 2006 Zamek w Sztumie - Widok z lotu ptaka od północnego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Sztumie - Widok z lotu ptaka od wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Sztumie - Widok z lotu ptaka od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Sztumie - Widok na budynek bramny i południowe skrzydło od południowego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Piwnice zamku w Sztumie, 'Die Bau- und Kunstdenkmäler Pomesaniens. H. 3. Kreis Stuhm' 1909 Zamek w Sztumie - Skrzydło wschodnie, widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Widok na zamek od wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Wieża więzienna w narożniku północno-zachodnim, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Przejazd bramny od strony dziedzińca, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Po prawej skrzydło wschodnie, po lewej - późniejsze skrzydło północne, widok od dziedzińca, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Blendy w przejeździe bramnym, fot. ZeroJeden, IV 2004 Zamek w Sztumie - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2004