Fortalicja w Sobkowie

Wesele
Wesele w sobkowie.. tragedia!!! Matko... nigdy sobie tego nie wybaczę- tyle osób odradzało mi wesele tam,ale jak sobie ja cos wbije do głowy to nie ma przeproś:( Wesele totalna porażka.... zimno jak w lochu, jedzenia stanowczo za mało, goście wyszli głodni! Na dodatek rosół był jak z przed tygodnia:( Teatr w środku wesela też był bez sensu... może gdyby to było zrobione z jakimś pojeciem to ok... ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, ze przedstawienie było żałosne:( I jeszcze jakiś beszczelny pracownik z kręconymi włosami chciał gości wyrzucać bo palili papierosy na zewnątrz przed wejściem na salę! NIE POLECAM!! Pieniądze wrzucone w błoto:( I to DUŻE pieniądze.. ehh..

TERMIN SOBKÓW
2009-09-22  18:08 • KRYSTYN
WITAM SERDECZNIE MAM DO ODDANIA TERMIN NA WESELE DNIA 25.07.2010 W ZAMKU W SOBKOWIE NA DUŻEJ SALIU W ZAMIAN ZA ZWRÓCENIE ZALICZKI TEL.514-438-719

A gdzie jest adres, telefon www???? / bez sensu - nie można znaleźć namiarów
2009-07-11  15:53 • GTi16V

2009-06-23  05:49 • Imię/nazwisko/nick Turysta
A gdzie ten zamek? chyba tylko w nazwie. Oszustwo i nabieranie ludzi na szyld. Żadnego zamku tam nie ma, tylko mury obudowane budynkami stajennymi i gastronomicznymi. Wstep na dziedziniec płatny 5zł /os., ale nie ma co zwiedzać. Żałosny, napuszony właściciel w stroju szlacheckim i z ogoloną głową wygląda komicznie. Czysta komercja. Robi kasę na organizowaniu wesel i konferencji. Ceny astronomiczne! Obsługa beszczelna! Szkoda benzyny na dojazd. Pośrodku totalna ruina dworu a nie zamku. To jedno wielkie oszustwo. Zwykłe mury obronne, bez zamku. Nic ciekawego. Szkoda czasu.

2006-03-22  06:56 • Lidia
Odwiedzilam zamek kilkakrotnie, korzystalam z uslug. Jestem zachwycona oferta oraz poziomem obslugi klienta. Super

2005-06-08  06:51 • macrut
Wesele w Sobkowie. To jest to! Bylismy ostatnio na takim. Wspaniala organizacja, mila atmosfera no i te niespodzianki! Wszystkim polecam!!! Pozdrowienia z Jablonki Orawskiej!