Zamek Królewski w Sanoku

Zamek Królewski w Sanoku - Plan zamku według Marii Zielińskiej-Durdy 'Badania na zamku w Sanoku w latach 1981-1984' Zamek Królewski w Sanoku - rys. Katarzyna Rajtar Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sanoku nad Sanem od południa, litografia Macieja Bohusza Stęczyńskiego z 1846 roku Zamek Królewski w Sanoku - Zamek na litografii Napoleona Ordy, 'Album Widoków', Seria 6, 1880 Zamek Królewski w Sanoku - Drzeworyt według rysunku Kostrzewskiego, Tygodnik Illustrowany 1863 ze zbiorów Biblioteki Instytutu Badań Literackich PAN Zamek Królewski w Sanoku - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Królewski w Sanoku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek Królewski w Sanoku - Widok od strony Sanu, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Królewski w Sanoku - Zamek sanocki od strony południowo-wschodniej, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Królewski w Sanoku - Zamek od strony Sanu, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Królewski w Sanoku - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sanoku, widok z pozostałości wieży, fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Królewski w Sanoku - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sandomierzu na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sanoku na fotografii z lat 1892-97 Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sanoku na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek Królewski w Sanoku - Zamek na widokówce z okresu międzywojennego Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sanoku na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek Królewski w Sanoku - Zamek w Sanoku na zdjęciu z 1910 roku Zamek Królewski w Sanoku - Zamek Królewski w Sanoku na zdjęciu z lat 1930-39 Zamek Królewski w Sanoku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek Królewski w Sanoku - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Królewski w Sanoku - Dziedziniec, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Królewski w Sanoku - Północny narożnik wschodniego skrzydła zamku, fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek Królewski w Sanoku - Widok od strony dziedzińca na wschodnie skrzydło, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Królewski w Sanoku - Odbudowa wieży z czasów Kazimierza Wielkiego, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Królewski w Sanoku - Widok na elewację od strony skarpy Sanu, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek Królewski w Sanoku - Nowożytne mury w miejscu kwadratowej wieży, fot. ZeroJeden, VI 2009