Zamek w Rytrze

Title
TAM JEST POTROSTU PIĘKNIE GÓRAL TO MÓWI NIE KŁAMIĘ

ladnie wyglada w nocy-podswietlony.niezle miejsce na romantyczne spacerki.nie spodziewalam sie ze tegoroczne wakacje w Rytrze dolacze do bardzo udanych:)

2006-04-20  00:20 • Mrciszka
taaa zamek piękny :D a zwłaszcza teraz trochę podmurowany :D a zkąd to wiem ??? bo mieszkam w Rytrze :D

2019-12-15  23:57 •

2005-05-24  17:20 • dorota
uwielbiam zachod slonca ogladany z baszty:) i uwielbiam Michałkow moich, Teo, Franka....nigdzie nie ma lepszych przyjaciół .......p.s.okoliczne wioseczki tez sa urocze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2005-05-18  01:44 • anulek
echh, w zeszlym tygodniu bylam w Rytrze na zielonej szkole...i w nocy razem z kolezankami poszlysmy na zamek...ciemno bylo, balysmy sie, nie powiem....;) ale to uczucie...:D widoki w nocy genialne! naprawde jezeli macie mozliwosc a jeszcze tam nie byliscie to idzcie! warto! a poza tym to poznalam w piatek genialnego chlopaka... zna tu ktoś Żabcię albo Misia? :) pozdro dla Rytra! najzajebistrza zielona szkola w moim zyciu!!! :D

Piękny, stlowy otoczony pięknym krajobrazem. Jeden z nielicznych "żywych"zamków POLECAM!!!!!!

Ja po prostu kocham Rytro:)))))))