Zamek w Reszlu

(Reszel • Rössel)

wesele w zamku Reszel
Witam, Czy ktos wie czy istnieje mozliwośc zorganizowania imprezy weselnej w zamku w Reszlu?? Może ktoś z was organizował i chciałby sie podzielic opiniami?? Mój adres anna21_d@poczta.fm

2006-02-11  02:44 •
reszel pamietam ze szkoly rolniczej ktora ukonczylem w 1996 roku.w zamku mialem tzw.polowinki.pozdrawiam.stanislaw parzych .szczegolne pozdrowienia dla p.prof.gladycha . stanislaw parzych .oslo

2005-11-06  04:08 • Agnieszka B.
Reszelski zamek jest cudowny. Jestem mieszkanką Reszla, dlatego wiem o tym bardzo dobrze. Chciałam pomóz Pani pytającej o ojca. Obecnie to miejscowość Ruklawki, blisko Biskupca

2005-10-23  18:39 • Sąsiad
Ładne miejsce.Tylko otynkowana galeria nie pasuje do całości

2005-09-20  18:47 • gosć
Zamek w Reszlu to magiczne miejsce , dla mnie prywatnie ,urocze ,dające możliwość wyciszenia siebie siedzac u podnóża zamku.Zazdroszcze wszystkim ,którzy tam mieszkają , szkoda ze pewnie nie dostrzegają tego ,bo sa tam na codzień.

2004-09-18  03:40 • andrzej
Cikawy zamek i okazały

2004-07-26  06:01 • Inka
Na zamku w Reszlu robiłam swoje przyjęcie weselne.Wszyscy byli w strojach średniowiecznych a w zamkowej karczmie ugoszczono nas staropolskimi przysmakami.Cudowne miejse gdzie naprawdę czuć jest powiew historii.

2004-03-18  08:35 • -H K = Halina Kisielnicka
poszukuję miejsca urodzenia moich prapradziadków,mam dokumentyod 1838r.- trzechpokoleń-po łacinie i niemiecku- chrzest w Biskupcu /Bichofsburg/urodzeni w -zu Rochlack,Kreis-Ro''ssel. jako zawód ojców zapisano-eigenka''tner- kowal ? szukam tego -Rochlack- może to było podzamcze,gdzie cmentarz ? mój dziad tam urodzony w r1878,zmarł już w Inowrocławiu.Pomóżcie!!!!!Odpowiedzi czekam.

Jest okazały

Dlatego zo tam mieszkalem i jest to jeden z njladniejszych zamkow