blankOświęcim - esk verzeOświęcim - Deutsch

Zamek w Oświęcimiu

Kiedyś mieszkałam w Oświęcimiu na stałe teraz sie przeprowadziłam do Krakowa ale nawet Kraków nie jest tak piekny jak moje rodzinne miasto.Kocham Oświęcim jest wspaniały!!!Pozdrawiam wszystkich mieszkających tam buziaki Daga

2006-09-21  04:04 • tiktak
zamek jest ok ,fajnie że go remontują,ale w Oświęcimiu powinni jeszcze wyburzyć z rynku ohydny socrealistycz bunkier ,bo nijak tam nie pasuje

2006-06-06  23:58 • polka
zamek jest coooooooooooool

2006-03-28  03:39 • MARIO
OŚWIECIM JEST JEDNYM Z NAJSTARSZYCH MIAST POLSKI KOLEGO ALIEN A WYOBCOWANY TO TY JESTES CAŁKIEM W DZIEDZINIE HISTORI

2006-03-23  07:32 • Slivo
niech Alien idzie się leczyć!! Na zamku nie mordowano Żydów! Obóz KL Auschwitz to śmiercionośny wymysł XX wieku a zamek i miasto mają ośmiowieczną historię i warto je zobaczyć! Zamek jest właśnie w remoncie i niedługo zostanie udstępniony do zwiedzania.

moim zdaniem tez zamek nie bardzo mi sie podoba dlategi tam wymordowano duzo zydow

bo mi sie bardzo podobal