Zamek w Ostrzeszowie

fajne miasteczko nie mieszkam tam od 11 lat szkoda

Urodziłam się w tym mieście i żałuję że w nim nie mieszkam ale czasem przyjeżdżam bo mam tu bliską rodzinę.Moich rodziców wywiało aż do Kłodzka -też ładne miasto ,ale jak się w nim nie mieszka ,bo wszędzie pod górkę albo z górki a zimą to już zgroza.Zazdroszczę Ostrzeszowianom,że mają możliwość jeździć na rowerze po zakupy ja muszę nosić je pod górkę. Pozdrawiam mieszkańców mojego ukochanego Ostrzeszowa!

2006-04-13  21:29 • UkazrK
Lepszy rydz nizli nic, szkoda, ze tylko ta wierza sie zachowala, jednak sama w sobie tez daje rade=]

2006-02-06  04:04 • glut
ja mieszkalem w Ostrzeszowie bardzo fajne miasteczko warto odwiedzic duzo milych ludzi i wogule to miasto ma dusze ;) zaluje ze sie wyprowadzilem z tamtond pozdrawiam wszystkich ziomkow z Ostr. (ostrzeszow) Huljio, To nasze miast :)

2005-11-27  03:46 • RODZINIKA
Fajowe miasteczko! Dużo ciekawych miejsc i co najważniejsze warte zobaczenia, ponieważ jest w nim dusza...

2005-07-19  18:02 • MarJan_ek
Mieszkam w Ostrzeszowie i ciesze sie, że wogole takie coś mamy... a słyszeliście moze o tych znakach w Kępnie:> jakaś kobieta prawdopodobnie widziała jakieś istoty pozaziemskie. Jutro jade to zobaczyć, a wczoraj to się prawdopodobnie stało. OGLĄDAJCIE TELEWIZJE!!!!!! MarJan_ek 19 lipiec 2005

2005-07-05  18:31 • Meggy
Mieszkam w Ostzreszowie i jestem bardzo dumna z tego miasta , a zwłaszcza z ruin zamku i baszty.3-2 lipca były dni ziemi i było bardzo fajnie bo byli rycerze a program nosił nazwę Rycerze pod Basztą Średniowieczną i były walki o pierwszą krew stara baśń na końiec bardzo mi się to podobało i jestem szczęśliwa ,że jestem Oszczeszowianką;)!!!!!!!!!!1

2005-06-23  23:24 • amber
a ja mieszkam we wrocławiu i uwielbiam przyjezdzac do ostrzezowa ;) a baszte uwazam za bardzo piekny zabytek ;)))))

2005-06-03  20:40 • lara18
popieram wszystkich ktorzy twierdzą ze nasza baszta jest super jest to najpiekniejszy zamek w polsce a te widoki polecam spedzic tam choc 1 randke to strasznie romantyczne miejsce. jest super.

2005-05-24  22:00 • w.
Nasza Baszta przypomina mi trochę wieże ratuszową w Krakowie!:):) I jest bardzo fotogieniczna jak na obiekt żeński mający tyle wieków!

2004-02-04  02:22 • DAria
mieszkam w Ostrzeszowie i bardzo lubie tak zwana przez ostrzesowiakow BASZTE mysle ze kazdy docenia ja o stokroc za malo niz sobie ona na to zasluguje jest cudowna - bo jets nasza.

2004-01-29  03:10 • T_A_J_N_Y
Głosuję na ten zamek ponieważ wydaje mi się ciekawy i według mnie jest godny zobaczenia

2003-12-31  02:58 • Majk811
"Cudze chwalicie, swego nie znacie" - mieszkam w Ostrszeszowie widizałem już dużo zamków i twierdzę że nasz jest najlepszy bo jest nasz.

2003-12-29  05:17 • Pawciosex
supre miejsce, piekne widoki i ma to cos w sobie pozdrawiam i zapraszm do odwiedzenia Ostrzeszowa

1998-12-01  23:20 • Zbyszek
Jest jak samotne drzewo na bezdrzewnej równinie , choć w samym sercu miasteczka,dlatego też daje się zapamiętać . Poza powyższym jest całkiem klasyczny .