Zamek w Ostródzie

(Ostróda • Osterode)

Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - Zamek w Ostródzie na widokówce z 1910 roku Zamek w Ostródzie - Zamek na pocztówce z 1938 roku Zamek w Ostródzie - Widokówka z początku XX wieku Zamek w Ostródzie - Widokówka z początku XX wieku Zamek w Ostródzie - Skrzydło północne i przyziemie wschodniego, fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, VII 2006 Zamek w Ostródzie - Widok od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - Zachodnie i południowe skrzydła zamku, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - Widok z lotu ptaka od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Ostródzie - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Ostródzie - Zamek z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Ostródzie - Widok na północno-zachodni narożnik dziedzińca i bramę wjazdową w zachodnim skrzydle, fot. ZeroJeden, VII 2002 Zamek w Ostródzie - Widok od południowego-wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Ostródzie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Ostródzie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Ostródzie - Brama wjazdowa, fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Ostródzie - Widokówka z 1900 roku Zamek w Ostródzie - Widokówka z początku XX wieku Zamek w Ostródzie - Widokówka z początku XX wieku Zamek w Ostródzie - Widokówka z początku XX wieku Zamek w Ostródzie - Plan miasta i zamku w średniowieczu według T.Torbusa  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=211&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(211);return false;'>źródło</a>] Zamek w Ostródzie - Plan zamku w średniowieczu według Conrada Steinbrechta  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Ostródzie - Plan zamku według Conrada Steinbrechta, 'Die Ordensburgen der Hochmeisterzeit in Preussen...', Berlin 1920