blankOlsztynek - Česká verze

Zamek w Olsztynku

(Olsztynek • Hohenstein)

Zamek w Olsztynku - Zamek na widokówce z początków XX wieku Zamek w Olsztynku - Dziedziniec zamkowy w okresie międzywojennym Zamek w Olsztynku - Widok zamku z przełomu XIX i XX wieku Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - Elewacja północno-wschodnia, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Olsztynku - Nowożytne zabudowanie na dawnym podzamczu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Olsztynku - Kroksztyny w elewacji północno-zachodniej, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, IV 2009 Zamek w Olsztynku - Widok z lotu ptaka od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Olsztynku - Widok z lotu ptaka od północnego-zachodu, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Olsztynku - Widok z lotu ptaka od północy, fot. ZeroJeden, V 2013 Zamek w Olsztynku - Zamek w Olsztynku na zdjęciu z 1907 roku Zamek w Olsztynku - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2007 Zamek w Olsztynku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Olsztynku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Olsztynku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IX 2021 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, VI 2005 Zamek w Olsztynku - fot. ZeroJeden, VII 2002 Zamek w Olsztynku - Olsztynek w okresie międzywojennym, w prawym górnym rogu zamek Zamek w Olsztynku - Zamek na przełomie XIX i XX wieku Zamek w Olsztynku - Zamek w okresie międzywojennym Zamek w Olsztynku - Widok z rynku na zamek w okresie międzywojennym Zamek w Olsztynku - Plan sytuacyjny zamku i miejscowości na przełomie XIX i XX wieku Zamek w Olsztynku - Plan sytuacyjny zamku w drugiej połowie XIX wieku Zamek w Olsztynku - Plan sytuacyjny zamku z lat 1826-1828 Zamek w Olsztynku - Plan piwnic zamku z zaznaczonymi na czarno partiami średniowiecznymi, według pomiaru Jacka Strużyńskiego Zamek w Olsztynku - Plan parteru zamku z zaznaczonymi na czarno partiami gotyckimi, według pomiaru Jacka Strużyńskiego Zamek w Olsztynku - Widok zamku i miasta z 1684 roku według Christopha Johanna Hartknocha