Zamek w Oławie

(Oława • Ohlau)

Zamek w Oławie - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, IV 2002 Zamek w Oławie - Wieża zamku w Oławie w 1973 roku Zamek w Oławie - Ruiny zamku w Oławie w 1971 roku Zamek w Oławie - Plac Zamkowy w Oławie w okresie międzywojennym Zamek w Oławie - Zamek w Oławie w 1941 roku na zdjęciu Wernera Volperta Zamek w Oławie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Oławie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Oławie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Oławie - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, IV 2021 Zamek w Oławie - fot. ZeroJeden, III 2012 Zamek w Oławie - fot. ZeroJeden, IV 2002 Zamek w Oławie - Widok od południa, fot. ZeroJeden, III 2012 Zamek w Oławie - Kamienica wykorzystująca mury zamkowe, fot. ZeroJeden, III 2012 Zamek w Oławie - fot. ZeroJeden, III 2012 Zamek w Oławie - Zamek w Oławie na zdjęciu z 1925 roku Zamek w Oławie - Zamek w Oławie w okresie międzywojennym Zamek w Oławie - Budynki zamkowe w Oławie w 1905 roku Zamek w Oławie - Plan według Józefa Pilcha Zamek w Oławie - Kurt Bimler, Die Schlesischen Massiven Wehrbauten, 1941  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1077&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1077);return false;'>źródło</a>] Zamek w Oławie - Kurt Bimler, Die Schlesischen Massiven Wehrbauten, 1941  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=1077&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(1077);return false;'>źródło</a>] Zamek w Oławie - Rysunek F.B.Wernhera z połowy XVIII wieku Zamek w Oławie - Zamek w Oławie, Friedrich Bernhard Wernher, Widoki klasztorów cysterskich i pałaców Dolnego Śląska, 1739 Zamek w Oławie - Miedzioryt F.B.Endlera, 1804  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=456&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(456);return false;'>źródło</a>] Zamek w Oławie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Oławie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Oławie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Oławie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Oławie - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Oławie - Oława na miedziorycie Friedricha Bernharda Wernera z 1740 roku