Zamek w Nieszkowicach

co do wpisu od "wariatki", ja tez jestem podpisana na scianie. niestety. dzieki nam zamek wygląda jeszcze gorzej.

2007-02-03  01:47 •
zamek jest swietny ale niestety w opłakanym stanie. niszczeje z dnia na dzien. a szkoda bo to nie byle jaki zameczek. najgorsze ze praktycznie nikt z nas nie zna jego historii a przeciez został wybudowany w sredniowieczu. niestety w Polsce nie zwraca sie uwagi na to co wazne i piekne. pozdrowienia

2007-02-03  01:47 •

2005-12-28  05:23 • Elfik
hej! Mam prośbe do ludzi z nieszkowic! moje gg to 4385316. jak by ktos miał czas, to jakby mi podał adres ludzi ktozy prowadzą organizacje TARA. ja bede w okloicy w lutym, na ferie to chciałabym przyjsc i im pomoc przy koniach, bo pewnie im jest troszke ciezko z gory dziekuje]=*

2005-06-11  18:44 • wariatka
ale zajebisty zameczek!!!! jak chcecie to mogę Was po nim oprowadzić:) jestem tam podpisana na ścianie:D ale nie dali tu foty z piwnicy skąd wywieziono złoto i bardzo unteresujące byłyby zdjęcia z lochów które znajdują się w podziemiach tuż przy wejściu głównym:D jak macie jakieś pytania to walcie śmiało do mojej ciotki która ma klucze do tego pałacu:D pozdrawiam