Zamek w Niepołomicach

Niepolomice to piekne Miasto !!!!!! mozna tam wiele zwiedzic nie tylko zamek ale i okolice sa pieknne!!!!!!!!!!!!!!

2006-01-21  16:12 • niunia
niepołomice sa bardzo ładne ale bym chciała zeby jeszcze piekniej było w niepołomicah jestem z niepołomic bardzo dumna

2005-12-24  15:21 • wwww
A ja na tym zamku będę z zespołem grał :D:D śwetnie wygląda nocą, zapraszamy na koncert 17:30 8 stycznia :"D:D:

2005-09-30  22:01 • Anita
Jestem Oleczczanką. Niepołomice to piękne miasto,któro niedługo zwedze, i mam nadzieje że jeszcze raz je zobacze za pare lat!!!! :) :)

2005-06-23  07:40 • Koorczak
a ja sobie mieszklam blisko Niepolomic i w sumie nie mam co do tego żądnych zastrzeżeń:)Miasto jest nie wielkie,ale ładne,zamek piekny, a w puszczy jest milusinsko:)

2005-06-19  01:27 • jacho
Zamek jest bardzo piękny i w ogóle tlko muzeum troszke kiepskie

2005-05-26  23:12 • polly22_1983
ja rownierz jestem dumna ze pochodze z niepolomic mimo ze obecnie mieszkam poza granicami kraju. urodzilam sie na zamku-moge tak powiedziec bo w latach 80 miescily sie tam sale porodowe.pozdrawiam niepolomiczan pa

2005-05-22  20:36 • MIKA
CIEKAWA STRONKA ...DUZO INFO ...PRZYDALY SIE DO REFERATU ..DZIEKI:)))

jestem dumny, że urodziłem się i nadal mieszmam w NIEPOŁOMICACH

2005-05-11  18:26 • Fiema
Jjestem prawdopodobnie spokrewniony z budowniczymi tego budynku ktorzy przybyli z z Wloch, kiedy? Dlaczego? Prawdopodobnie z Fijume = Rijeka in north Croatia. Jak, dlaczego nie wiem. To legenda rodzinna. Czy ktos mi moze w tym pomoc? W tej chwili mieszkam w Oregon, USA. Fiemapa@netzero.com

2004-10-08  20:40 • kasia
Jestem mieszkanką Niepołomic i jestem dumna ze swojego miasta. Jest tu przepięknie, blisko do Krakowa, Wieliczki i super połączenie.

2004-09-20  03:25 • SŁONECZKO
Spędziłam tam wymarzomy bal maturalny.

2004-04-17  15:57 • Kucharz
Chciałbym zagłosować na Zamek Niepołomicki, ponieważ uważam, że biorąc pod uwagę wiek, wygląd, historię i koszty włożone w odremontowanie tego cennego zabytku można śmiało stwierdzić iż ta cenna budowla jest jednym z najcenniejszych przedsięwzięć największego władcy polskiego króla Kazimierza Wielkiego.

2004-04-13  01:45 • Robert
Wspaniały zamek, pięknie odrestaurowany. Poza tym stadnina koni, ładny park, na którym odbywają się liczne festyny, Puszcza Niepołomicka z rezerwatem żubrów, pyszne lody i wszystko blisko Krakowa :)) Same Plusy :)

2000-07-18  16:16 • romi
Pięknie odrestaurowany, szczegolnie godne zwiedzenia piwnice:-). Ladny dziedziniec. Poza tym zamek zyje: wystawy, koncerty.