Zamek w Niemczy

(Niemcza • Nimptsch)

Zamek w Niemczy - Widok od północy, fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z lat 1900-1930 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z 1907 roku Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z lat 1920-1940 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z 1925 roku Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z lat 19025-1935 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z lat 1925-1935 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z lat 1925-1935 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z lat 1925-1935 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z 1933 roku Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z 1936 roku Zamek w Niemczy - Widok od południa, fot. ZeroJeden, IV 2010 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na widokówce z 1948 roku Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na pocztówce z 1913 roku Zamek w Niemczy - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek w Niemczy - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek w Niemczy - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek w Niemczy - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek w Niemczy - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, VII 2019 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na zdjęciu z lat 1910-20 Zamek w Niemczy - fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Niemczy - Po prawej przyziemie kaplicy zamkowej, fot. ZeroJeden, IV 2003 Zamek w Niemczy - Zamek na widokówce z 1933 roku Zamek w Niemczy - fot. JAPCOK, IV 2003 Zamek w Niemczy - Detal północnego budynku zespołu zamkowego, fot. JAPCOK, IV 2003 Zamek w Niemczy - Zarys fundamentów kaplicy zamkowej, fot. JAPCOK, IV 2003 Zamek w Niemczy - fot. ZeroJeden, IV 2010 Zamek w Niemczy - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na litografii z 1834 roku, Friedrich Gottlob Endler Zamek w Niemczy - Miedzioryt F.B.Endlera, 1804  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=456&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(456);return false;'>źródło</a>] Zamek w Niemczy - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Niemczy - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Niemczy - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia Śląska 1744-1768 Zamek w Niemczy - Fryderyk Bernard Wernher, Topografia śląska 1744-1768 Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na drzeworycie z drugiej połowy XIX wieku Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na rysunku Fryderyka Bernarda Wernhera z 1735 roku Zamek w Niemczy - Zamek w Niemczy na litografii z 1827 roku, Friedrich Gottlob Endler