Zamek w Liwie

Zamek jest super naprawde warto go zobaczyć ma wiele żeczy zabytkowych. Płynie niedaleko rzeka Liwiec w lato można przy niej odpocząć zapraszam bardzo do Liwa

2004-05-24  15:40 • Ala
zamek położony jest na malowniczej skarpie nad Liwcem. być może nie jest tak atrakcyjny jak inne zamki w polsce ale naprawdę wartro go zobaczyć, bo użeka swoim pięknem.

1999-09-16  22:50 • mariszos
Zamek ten nie jest duży ale posiada wielką wartosć historyczną. Znam tę budowlę również z własnych wycieczek i myslę, że zasługuje on na mój głos. Mariusz

1999-06-29  22:18 • Węgrowianin
podoba mi sie jego historia, po za tym tam sie urodziłem więc mogłem trochę tą historię poznać

1998-06-14  09:30 • Bzyk
Fantastyczne połączenie sredniowiecznego muru i wieży z barokowym dworkiem. Przepięknie położony nad brodem na Liwcu. Bardzo interesująca kolekcja w muzeum. Śliczna salka koncertowa. Itp.,itd.