Zamek w Lesku

Urodziłam się w Lesku. To zdecydowanie najwspanialsze miejse na świecie:). Obecnie mieszkam w centralnej Polsce ale kiedyś wrócę tam na stałe!

2006-06-25  19:07 • MYNIA
MIESZKAM W LESKU I BARDZO MI SIE PODOBA JEST PIEKNIE I SPOKOJNIE PO REMONCIE BEDZIE BARDZO PIEKNIE.

2006-05-23  22:14 • anna
Lesko jest piekne, jednak brakuje mi w synagodze chociaz niewielkiego kacika poswieconego Zydom. Nie podoba mi sie, ze synagoga stala sie miejscem handlu.

2005-09-22  18:21 • Elvis
W lesku jest fajnie, tylko co niektórzy ludzie są nie fajni

2005-08-04  03:22 • Organizator
Zamek Kmitów na najbliższe dwa lata stanie się miejscem wakacji plenerowych organizowanych przez Fundację "Wspólny Dom" w Katowicach dla zwycięzców konkursów literackich i plastycznych.Jest to miejsce wyjątkowo urokliwe i sprzyjające artystycznym wyzwaniom.

2005-08-02  22:40 • Anuśka
Ja 3 dni temu wróciłam z obozu w Lesku ! Było fajnie , a nawet bardzo fajnie!! Chce jak najszybciej tam wrócić!!

2005-08-02  20:28 • Zet
Moja Mama pochodzi z Huzeli obok Leska .Ja pierwszy raz byłem tam 4 lata temu . Od tego czasu jestem zakochany w Lesku a mieszkam obok Nysy

2005-06-24  17:14 • lexYk00n

2005-06-08  23:06 • Hel
bike-raty v Lesko!!! Kogda bydet, nygna data sleta???

2005-05-13  04:43 • Rico/Wrocek
Fantastyczny rejon polski. Moja żona jest z Leska. Od kiedy pojawiłem się tam 20 lat temu, jestem tam co roku ze swoimi dwoma synami. Kochamy te strony. Pozdrawiam serdecznie. Trzymamy za was kciuki ww programie " miasto marzeń"

2005-03-02  23:07 •
Lesko to moje miejsce urodzeia.Teraz mieszkam w Policach. O niebo piękniej jest właśnie w Lesku. Pozdrawiam wszystkich znajomych.Aga

BYŁEM W LESKU 7 LAT TEMU BARDZO MI SIĘ TAM PODOBA MAM TAM RODZINEM POZDRAWIAM PYRZYCE

W Lesku jest bardzo ł adnie. Choć byłam w Smerku bardzo mi sie podobało. Byłam z siostrami.