Zamek w Łagowie

(Łagów • Logau)

ŁAGÓW jestsuuuuuuuuuuperrrrrrrr a w szczegolnosci ul kolonia

mieszkam w lagowie i lubie zamek hjkljgh

łagów jest zajebisty bardzo polecam :]

O Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!? Bede tu na 100% :D :) nie ma lewara :D :) Pozdrawiam :D :)

Już za 10 dni jade do Łagowa po raz kolejny.Nie mogę się juz doczekać.Samo miasteczko jest cudne o zamku nawet nie wspomne.Polecam każdemu.

2004-04-23  17:07 • hacki
fantastyczne położenie , dwa ogromne jeziora , zniewalające widoki z wieży zamkowej , wejście na samą wieże robi wrażenie . Kocham ten zamek .

1999-12-22  17:40 • printemps
jest pięknie usytuowany między dwoma jeziorami-piękny widok z wieży, poza tym z zewnątrz b.b. ładnie wygląda.

1999-08-17  23:47 • alex
Zamek, o ktorym piszesz, jest naprawde fantastyczny. Bywam tam co roku, faktycznie - do dzis jest "kluczem do Krolestwa...", tyle ze dzis juz bardziej kulturalna niz militarna, czy gopodarcza. Zamek do dzis urzeka swym pieknem i - jako jeden z niewielu chyba - do dzis jest "w pelni funkcjonalny". Jest w nim hotel, knajpa, z baszty mozna ogladac okolice, wogole caly Lagow pozostal mocno "gotycki", jesli chodzi o architekture, warto tam pojechac i zobaczyc osobiscie, zarowno sam zamek, jak i okolice - dwa parki krajobrazowe, jeziora etcaetera.